Kiwibirds

En sjælden art

Projektledelse på et eventbureau er en krævende disciplin. Den kræver på den ene side forståelse for virksomhedens produkt, strategi, målgrupper og kommunikation.

På den anden side kræver den stor erfaring med afviklingen af events, såsom logistik, lovgivning, programlægning, styringssystemer m.v. samt et bredt netværk.

Med mere end 15 års erfaring med reklame og events, har vi i dag ry for at være blandt de stærkeste strategiske projektledere i den danske eventbranche. Samtidig med at vi er et lille personligt eventbureau der kan trække på de bedste folk i branchen.


Sylvia bidrager med mere end 10 års erfaring indenfor event- og reklamebranchen, hvor hun har arbejdet som blandt andet kontaktchef og stået bag B2B, B2C og HR eventprojekter med alt fra 50 til 3000 personer.

Sylvia har gennem sin erfaring stået bag utallige events, og har en praktisk erfaring som få herhjemme kan matche. Herudover har Sylvia en diplomuddannelse fra IAA, hvor hun også tidligere har siddet i bestyrelsen.

sylvia@kiwibirds.dk
+45 2239 2038

Sarah har 5 års erfaring med traditionel markedsføring som Nordic Brand Manager, hvor hun har siddet med marketingansvar for 4 lande.

Derudover har Sarah arbejdet en årrække i eventbranchen inden hun stiftede kiwibirds, bl.a. som senior projektleder og Key Account Manager.

Med en uddannelsesmæssig baggrund indenfor marketing og økonomi, samt en HD i afsætning, har Sarah bl.a. erfaring med udvikling af events i stærk integration med medieplaner og kommercielle universer.

sarah@kiwibirds.dk
+45  2010 2022

Morten kommer med en baggrund som Serviceøkonom i Sport & Event Management samt Professionsbachelor i Sport Management. Har i de seneste 5 år arbejdet med events som freelance og er nu landet trygt i fugleburet som fast mand på pinden.

Bonusinfo
Har været eliteudøver som fodboldspiller i 10 år, hhv. 1. og 2. division for Aarhus Fremad og Thisted FC – og så er han sjov – især på spansk.

Morten@kiwibirds.dk
+45 2573 5114

Maria er er uddannet Kommunikatør fra Medie- og Journalisthøjskolen, en uddannelse der blander strategisk kommunikation og journalistik.
Sideløbende med sin uddannelse har hun beskæftiget sig en del med både PR og events, og har efter flere år i restaurantionsbranchen et indbygget servicegen og en stor forståelse for logistik og timing til events.

Bonusinfo
Maria elsker at prøve nye ting af – især restauranter. Derfor kender hun også altid alle de nye og sjove spisesteder i København.

maria@kiwibirds.dk
+45  3022 9220

Gitta er er uddannet eventkoordinator fra CPH West i 2013. Siden da har hun arbejdet på flere forskellige eventbureauer og hos DR, og har erfaring med alt fra planlægning til eksekvering af både møder, konferencer, kick offs, TV-produktioner og koncernfester med alt fra 30 til mere end 2000 deltagere.
Gitta er det perfekte mix af en ’klassisk projektleder’ og en kick-ass produktionskoordinator.

Bonusinfo
Gitta er spejder og måske er det derfor hun altid kan finde en god løsning på alt… og slå knuder vi andre ikke kan få op? Derudover er hun en dygtig fotograf med eget studie, og tager billeder af alt fra nyfødte babyer til vores events.

gitta@kiwibirds.dk
+45 6070 4335