Kiwibirds koordinerede, da RiskPoint inviterede partnere og ansatte, fra ind- og udland, til hhv. partnermøde og kick-off i København. Dag 1 bød på fagligt partnermøde i nye fede omgivelser hos Scandic Kødbyen, hvor dagens referat blev leveret i grafisk illustreret form fra en af DK’s dygtigste illustratorer.
På dag 2 sluttede øvrige medarbejdere sig til og blev budt velkommen med et motiverende oplæg fra ekstern speaker Søren Holmgren. Herefter gik turen (med privat færge, smørrebrød og jazz) til Flakfortet, hvor medarbejderne dystede mod hinanden i forskellige teambuilding øvelser. Aftenen sluttede af med middag og fest hos Wallmans.

85

Deltagere

”Kiwibirds leverer! Fra første møde var jeg klar over, at de vidste hvad de talte om og ikke mindst forstod de med det samme mit budskab og tanker omkring arrangement for henholdsvis partnere og medarbejdere. Kiwibirds er rigtig dygtige som sparringspartnere både i forhold til struktur og selve oplæg. Og så er de enormt serviceorienterede og effektive i forberedelsesfasen og ikke mindst i selve udførelsen af vores arrangement. Mange af mine medarbejdere har specifikt udtryk stor ros til ”Kiwi’erne”. Jeg kan på det kraftigste anbefale Kiwibirds.”

Kenneth Nielsen, CEO og Partner, RiskPoint

Call Now Button