Kiwibirds

TO DAGES KONFERENCE FOR PARTNERE

Share

”Det er ikke første gang, at Kiwibirds og Deloitte arbejder sammen om et stort projekt. Og det er der en grund til. Igen oplevede vi stor professionalisme fra Kiwibirds i hele processen, hvor vi i høj grad værdsatte deres fleksibilitet fra start til slut. Både store og små ændringer blev taget med et smil og løst uden problemer, endda selvom nogle opstod 2 minutter i deadline. Det er med ro i maven, at vi går til de store projekter med Kiwibirds – for der er styr på det hele!”
Sandra Bahn, Senior Marketing Manager, Deloitte

Da Deloitte sendte 200 partnere afsted til det årlige Partnermøde, hjalp kiwibirds med i kulissen. Med to dages fuldt fagligt program, var der mange praktiske og logistiske detaljer der skulle koordineres.

Kiwibirds overtog planlægningen af Partnermødet tidligt i processen, og stod for projektledelse og koordinering af location, teknik, styling og forplejning. Derudover var vi med til, at skabe en række oplevelser for deltagerne, som små afbræk i det faglige program.

Rammerne for de to dage var Esbjerg Musikhus, som vi havde helt for os selv. Konferencedelen blev afviklet i den store teatersal ved runde borde, og med intet mindre end 6-break out spor var der en del logistik der skulle gå op i en højere enhed. Alle pauser og al forplejning blev indtaget i den skønne lyse foyer, der udgør hjertet i musikhuset, tegnet af Jan og Jørn Utzon.

I samarbejde med vores event-stylist Mads Reimar, sikrede vi at Deloitte tog fuldstændigt ejerskab på location. Fra gågadens kig op på Musikhuset, tonede den skræddersyede ‘Partnermøde 2017’ identitet frem på facaden. Identiteten var gennemgående på alle elementer, og sikrede en fin rød tråd for eventen.
I pauserne var der mulighed for at dyste i minigolf, dart eller basket – det hel selvfølgelig gennemført i Deloittes farver og univers.

Deloitte forestod selv det faglige program, og vi sørgede for lidt involverende indslag undervejs.  Fredag morgen havde vi arrangeret funktionel træning på havnen i Esbjerg for de morgenfriske – og lørdag morgen blev konference-salen vækket af Copenhagen Drummers, der kickstartede Partnermødets sidste dag.

Efter første dags møder, blev gæsterne ført op på scenen, og bag de store skærme havde vi i al hemmelighed dækket op til en eksklusiv middag på bagscenen. To operasangerinder tonede frem på de høje scenetrapper, og skabte en gåsehuds-fremkaldende stemning forud for middagen.
Aftenen forløb med pris-overrækkelser internt i Deloitte, og en pianist som akkompagnerede selskabet fra et podie midt på bagscenen.

Alt i alt et yderst velgennemført event, hvor den faglige del var i fokus – og alle detaljer gik op i en højere enhed.