Da Banedanmark skulle afholde to strategidage for 450 medarbejdere, stod kiwibirds for at sammensætte en 2,5 times workshop med fokus på Banedanmark’s nye strategi og værdier.
I tæt samarbejde udfordrede vi det eksisterende workshop-format og udviklede et interaktivt spil, hvor medarbejderne i hold bevægede sig rundt på en virtuel togbane – og derved “spillede” sig igennem de nye strategiske fokusområder.

450

Deltagere

“Da vi i Trafik division i Banedanmark skulle afholde en samling for alle medarbejdere med temaet ‘Ny strategi i Banedanmark’, indså vi ret hurtigt, at vi behøvede hjælp for at kunne få formidlet den ny strategi, så den blev kendt og indarbejdet på en, for alle, lærende og sjov måde. Efter at have forhørt os lidt blandt udbydere på nettet, faldt vores valg på kiwibirds. Fra første møde var der god kemi og kiwibirds forstod vores behov og satte os i forbindelse med Green Hat People, som faciliterede forløbet fra plan til afvikling professionelt og hjalp med at gøre ‘Trafikal Samling’ til en både sjov succesfuld dag.”

Anders Burchardt Hansen, Områdechef Trafikstyring, Banedanmark

Call Now Button