Proces

Med vores 10 års erfaring har vi udviklet en god proces for at lave events. I et samarbejde med os, har du en fast kontaktperson hos os, der varetager dine behov og sikrer sig at processen forløber let. Kontakt os og lad os sammen finde den rette løsning for dig.

Planlægning af events kræver stærk praktisk og kommunikativ forståelse, kombineret med struktur og overblik. Man kan have nok så kreativ en idé, men det er processen fra idé til eksekvering, der skaber grundlaget for, om ideen og dermed eventen bliver en succes.

Kiwibirds tager ansvaret for en succesfuld event og afvikling. Hos os får du altid en fast kontaktperson, der følger dit event fra start til slut, og sikrer dig fuldt overblik over projektets faser og deadlines.

Søger du et eventbureau, der kan løfte hele eventen, fra udvikling til eksekvering? Måske en fast eventpartner til en overordnet strategi for en hel kampagne? Eller skal du bare bruge et par timers sparring til at finde den rigtige location, booke en speaker eller skabe den kreative ramme for din event?

Med vores ekspertise er vi sikre på at gøre dit event til en succes. Vi kan hjælpe med det hele og sammensætter en pris, alt efter hvad dine behov er. Så tag endelig fat i os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os allerede i dag

Vi er godt klar over at der kan være mange ubekendte, forbundet med events uanset om man er et større eller mindre firma. Du skal derfor altid være velkommen til at kontakte os på telefon +45 22 39 20 38 / + 45 2010 20 22 eller skrive til os på mail info@kiwibirds.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.