Faglige events

Hos Kiwibirds har vi mange års erfaring indenfor faglige events og står klar til at hjælpe jer, med at stille det perfekte event på benene. Vi har udført events for mange større virksomheder i Danmark og kan helt sikkert også imødekomme jeres behov.

Stor erfaring med møder, seminarer, kick offs og konferencer

I mere end 10 år har vi som et eventbureau i København hjulpet større danske virksomheder med deres faglige events – alt fra møder til konferencer, seminarer, workshops, messer og kick-offs. Vi har stået bag en lang række faglige og sociale events både herhjemme og i udlandet, fra engagerende faglige konferencer til skræddersyede medarbejder-koncepter, for 20 til 1000 personer og i alt fra store haller til små skæve venues. Fælles for dem alle er vores passion for den gennemførte og gode idé, perfektion i planlægningen og vigtigst af alt en god proces sammen med jer.

Vi er et prisvindende eventbureau i København

Vi har vundet en DEMA eventpris for bedste B2B event for vores aktivering af Deloittes OL Partnerskab – en perlerække af events for Deloittes kunder og medarbejdere, hvis formål var at styrke de enkelte afdelingers kunderelationer og i olympiadens ånd hylde fællesskabet.

En personlig og stærk eventpartner til faglige events

Vi arbejder strategisk og målrettet med eventmarkedsføring og har altid dit mål for øje. Hvad end du skal formidle et budskab, engagere og motivere medarbejdere, præsentere et nyt produkt, arbejde med strategi på et partnermøde, invitere samarbejdspartnere på konference, bygge kunderelationer på en messe – eller noget helt andet. Vi kan hjælpe dig med at sikre højt engagement, dybere forståelse og en mærkbar forandring hos dine deltagere, kunder såvel som medarbejdere. Vi har mange års erfaring med at sammensætte et godt program-flow, der sikrer dynamiske møder og optimerer deltagernes output.

Jeres næste faglige events med Kiwibirds

Med afsæt i jeres ønsker og behov, og med fokus på den konkrete målgruppe, former vi eventen, så jeres budskaber formidles bedst muligt og I får maksimal værdi ud af eventen. Vi sikrer at al praktikken omkring eventen kører, så I kun skal fokusere jeres ressourcer på indholdet. For hvert event udarbejdes et unikt eventdesign, som passer til lige netop jeres kunder, jeres medarbejdere eller jeres marked. Vi arbejder som en del af jeres team mod et fælles mål, og sørger altid for at optimere undervejs. Vores fokus er på at skabe værdi for eventens deltagere og vi er kendte for yderst struktureret planlægning og fejlfri afvikling – samtidig med at processen er god.

Tag fat i os for en uforpligtende snak omkring optimering af jeres næste faglige event.

Showreel

Download præsentationer

Eventbureau i København – med styr på hele landet

Igennem mere end 10 år, har vi hjulpet vores kunder med alt fra kick offs, messer, konferencer, partnermøder, afdelingsdage, seminarer og summits i både indland og udland, samt i København og i andre dele af landet. Vores eventbureau ligger i København, men vi har et bredt kendskab til venues i København, men også i resten af landet.

Vi prøver altid at finde et interessant venue til vores faglige events. Gerne et venue, der kan inspirere og fordre ny tænkning og indtryk, omgivelser der understøtter eventens tema og steder hvor deltagerne ikke har været til utallige møder før vores event. Som eventbureau i København har vi stor indsigt i alle de fede venues i København og Storkøbenhavn, men vi sætter også en ære i at holde os ajour med bl.a. Trekantsområdet, Aarhus samt Odense.

Tag fat I os hvis du vil have inspiration til hvor dit næste event skal foregå – så samler vi et oplæg på mulige steder der matcher jeres behov, økonomi og placering. Vi tilbyder desuden altid at I samme med os som eventbureau kan tage rundt i København eller andre områder for at se de enkelte steder. Find vores kontaktoplysninger her.

Eventbureau i København – med styr på hele landet

Igennem mere end 10 år, har vi hjulpet vores kunder med alt fra kick offs, messer, konferencer, partnermøder, afdelingsdage, seminarer og summits i både indland og udland, samt i København og i andre dele af landet. Vores eventbureau ligger i København, men vi har et bredt kendskab til venues i København, men også i resten af landet.

Vi prøver altid at finde et interessant venue til vores faglige events. Gerne et venue der kan inspirere og fordre ny tænkning og indtryk, omgivelser der understøtter eventens tema og steder hvor deltagerne ikke har været til utallige møder før vores event. Som eventbureau i København har vi stor indsigt i alle de fede venues i København og Storkøbenhavn, men vi sætter også en ære i at holde os ajour med bl.a. Trekantsområdet, Aarhus samt Odense.

Tag fat I os hvis du vil have inspiration til hvor dit næste event skal foregå – så samler vi et oplæg på mulige steder der matcher jeres behov, økonomi og placering. Vi tilbyder desuden altid at I samme med os som eventbureau kan tage rundt i København eller andre områder for at se de enkelte steder.

Call Now Button