En sjælden art

Hos Kiwibird har vi over 15 års erfaring inden for eventbureau branchen, og er blandt de største på markedet herhjemme. Vi har et stort netværk som gør at uanset eventet, kan vi helt sikkert hjælpe med at få det stablet på benene.

Projektledelse på et eventbureau er en krævende disciplin. På den ene side kræver det stor erfaring med alt det praktiske omkring afvikling af eventen, herunder teknik, styling, catering og programflow. Men det kræver også stor forståelse for netop jeres produkt eller ydelse, jeres strategi, målgrupper og medarbejdere – samt hvordan I kommunikerer.

Hos kiwibirds har vi alle mange års eventerfaring, kombineret med uddannelser inden for både marketing og kommunikation.

Med mere end 15 års erfaring har vi ry for at være blandt de stærkeste strategiske projektledere herhjemme.

Vi trækker på et stort og erfarent netværk af alt fra stylister, produktionsfolk, filmproducenter, AD’ere, set-designere og entertainere – hvad end dit event kræver, så kender vi helt sikkert en, der er ekspert på området! For hvert event sammensætter vi interne og eksterne kompetencer, der matcher netop dit event, så du altid får de bedste folk i branchen med på dit hold.