15 års erfaring og et stærkt netværk af brancheeksperter

Med Kiwibirds som jeres eventpartner får I seniorkompetencer med over 15 års erfaring i konceptudvikling, planlægning og afvikling af events. Vores dybe rødder i den danske eventscene og vores omfattende netværk sikrer, at vi altid stiller med det stærkeste hold til jeres arrangement.

Strategisk mindset og disciplineret projektledelse

Vi mestrer projektledelse til fulde, en krævende disciplin, der kræver både praktisk erfaring og dyb forståelse for jeres specifikke behov. Vi håndterer alt fra teknik, styling og catering til programflow med præcision, samtidig med at vi forstår jeres produkt, strategi og målgrupper.

Hos Kiwibirds kombinerer vi mange års eventerfaring med baggrunde inden for marketing og kommunikation. Vores ry som førende strategiske projektledere i Danmark er bygget på vores evne til at levere skræddersyede løsninger, der præcist matcher jeres behov.

eventbureau københavn afdelingsmiddag fest

Priser og anerkendelse

Vi har modtaget Børsens Gazelle-pris flere år i træk, og vores events har været nomineret til flere DEMA Awards. I 2016 vandt vi prisen for bedste B2B-event for aktiveringen af Deloittes OL-partnerskab.

Sylvia Mark
Founding partner
sylvia@kiwibirds.dk
+45 2239 2038

Sylvia har over 15 års erfaring i event- og reklamebranchen, hvor hun har fungeret som kontaktchef og ledet mange store events med alt lige fra 50 til 3.000 deltagere. Som en erfaren projektleder mestrer hun komplekse tidsplaner og sikrer, at alle aspekter af et event er perfekt koordineret – lige til mindste detalje.

Med en bestyrelsespost og diplomuddannelse fra IAA kombinerer Sylvia teoretisk viden med omfattende praktisk erfaring. Hendes ekspertise inden for eventplanlægning og projektledelse gør hende til en uvurderlig ressource for ethvert projekt.

Sarah Holmslykke
Founding partner
sarah@kiwibirds.dk
+45 2010 2022

Sarah har en solid baggrund som Nordic Brand Manager i en international virksomhed og senior projektleder i et af landets største eventbureauer. Hun kan omsætte budskaber og ideer til engagerende fysiske oplevelser. Med sin strukturerede kreative sans og evne til hurtigt at bringe ideer til produktion sikrer Sarah, at alle projekter leveres med høj kvalitet og præcision.

Med en uddannelsesmæssig baggrund inden for marketing og økonomi samt en HD i afsætning, sikrer Sarah, at alle tiltag er i overensstemmelse med virksomhedens marketingmix og interne kultur.

I skal vælge Kiwbirds fordi:

  • Kiwibirds har mere end 15 års erfaring, så I kan være sikre på, at jeres arrangement er i gode hænder.
  • Vi er passionerede kreative eksperter med et strategisk mindset og projektledelse i vores DNA.
  • Hos os får I erfarne rådgivere, der sørger for, at planlægningen og udførelsen er professionel og fejlfri.
  • Som et af Danmarks største eventbureauer tilbyder vi et omfattende netværk.
  • Uanset om I har brug for et fagligt funderet arrangement eller et socialt event, kan vi hjælpe.
  • Vores tilfredse kunder har støttet os i mange år, hvilket vidner om vores pålidelighed og kvalitet.
  • Når alting ruller og det uventede sker, er det der, vi holder hovedet koldt og hjertet varmt.

Projekt Flyv – alle børn har fortjent gode oplevelser

Projekt Flyv

Hos Kiwibirds står vi bag Projekt Flyv, en organisation der skaber gode oplevelser for børn på opholdssteder i Danmark. Børnene er med til at bestemme, hvad der har størst værdi for dem, og projektet beriger deres hverdag og skaber minder for livet. Med vores mange års erfaring indenfor eventproduktion, kommunikation og projektledelse, omsætter vi børnenes ønsker til virkelighed

Vi har blandt andet arrangeret intime koncerter med X-factor-vinderen Solvej, bygget et yogarum, et kreaværksted og et gamerrum, samt arbejdet på en ny legeplads på et spædbørns- og observationshjem.

Projekt Flyv er drevet af frivillighed og donationer og vi er meget taknemmelige for vores kunders støtte og donationer. Hvis jeres virksomhed har lyst til at donere, hjælpe eller engagere jer i Projekt Flyv, så tag endelig fat i os.

Projekt Flyv varetager al planlægning, koordinering, fundraising omkring oplevelsen eller oplevelsesrummet. Læs mere om hvad Projekt Flyv kan hjælpe jer med og send dem en mail, hvis I vil i betragtning til deres projekter.

Call Now Button