En sjælden art

Med Kiwibirds ombord på dit event, får du seniorkompetencer med mere end 15 års erfaring inden for konceptudvikling, planlægning og afvikling af events. Vi har gennem årene oparbejdet et helt fantastisk netværk på den danske eventscene, dette gør at uanset eventet, kan vi helt sikkert stille med det stærkeste hold.

Projektledelse på et eventbureau er en krævende disciplin. På den ene side kræver det stor erfaring med alt det praktiske omkring afvikling af eventen, herunder teknik, styling, catering og programflow. Men det kræver også stor forståelse for netop jeres produkt eller ydelse, jeres strategi, målgrupper og medarbejdere – samt hvordan I kommunikerer.

Hos kiwibirds har vi alle mange års eventerfaring, kombineret med uddannelser inden for både marketing og kommunikation.

Med mere end 15 års erfaring har vi ry for at være blandt de stærkeste strategiske projektledere herhjemme.

Vi trækker på et stort og erfarent netværk af alt fra stylister, produktionsfolk, filmproducenter, AD’ere, set-designere og entertainere – hvad end dit event kræver, så kender vi helt sikkert en, der er ekspert på området! For hvert event sammensætter vi interne og eksterne kompetencer, der matcher netop dit event, så du altid får de bedste folk i branchen med på dit hold.