Faglige events

Hos Kiwibirds har vi mange års erfaring indenfor faglige events og står klar til at hjælpe jer, med at stille det perfekte event på benene. Vi har udført events for mange større virksomheder i Danmark og kan helt sikkert også imødekomme jeres behov.

Stor erfaring med møder, seminarer, kick offs og konferencer

I mere end 10 år har vi som et eventbureau i København hjulpet større danske virksomheder med deres faglige events – alt fra møder til konferencer, seminarer, workshops, messer og kick-offs. Vi har stået bag en lang række faglige og sociale events både herhjemme og i udlandet, fra engagerende faglige konferencer til skræddersyede medarbejder-koncepter, for 20 til 1000 personer og i alt fra store haller til små skæve venues. Fælles for dem alle er vores passion for den gennemførte og gode idé, perfektion i planlægningen og vigtigst af alt en god proces sammen med jer.

Vi er et prisvindende eventbureau i København

Vi har vundet en DEMA eventpris for bedste B2B event for vores aktivering af Deloittes OL Partnerskab – en perlerække af events for Deloittes kunder og medarbejdere, hvis formål var at styrke de enkelte afdelingers kunderelationer og i olympiadens ånd hylde fællesskabet.

En personlig og stærk eventpartner til faglige events

Vi arbejder strategisk og målrettet med eventmarkedsføring og har altid dit mål for øje. Hvad end du skal formidle et budskab, engagere og motivere medarbejdere, præsentere et nyt produkt, arbejde med strategi på et partnermøde, invitere samarbejdspartnere på konference, bygge kunderelationer på en messe – eller noget helt andet. Vi kan hjælpe dig med at sikre højt engagement, dybere forståelse og en mærkbar forandring hos dine deltagere, kunder såvel som medarbejdere. Vi har mange års erfaring med at sammensætte et godt program-flow, der sikrer dynamiske møder og optimerer deltagernes output.

Jeres næste faglige events med Kiwibirds

Med afsæt i jeres ønsker og behov, og med fokus på den konkrete målgruppe, former vi eventen, så jeres budskaber formidles bedst muligt og I får maksimal værdi ud af eventen. Vi sikrer at al praktikken omkring eventen kører, så I kun skal fokusere jeres ressourcer på indholdet. For hvert event udarbejdes et unikt eventdesign, som passer til lige netop jeres kunder, jeres medarbejdere eller jeres marked. Vi arbejder som en del af jeres team mod et fælles mål, og sørger altid for at optimere undervejs. Vores fokus er på at skabe værdi for eventens deltagere og vi er kendte for yderst struktureret planlægning og fejlfri afvikling – samtidig med at processen er god.

Tag fat i os for en uforpligtende snak omkring optimering af jeres næste faglige event.

Showreel

Download præsentationer

Sociale events

Hos Kiwibirds har vi mange års erfaring med at skræddersy og afvikle store fester, engagerende medarbejderdage og andre sociale events.
Vi ved at sociale events er med til at styrke båndene både internt og eksternt. Derfor ønsker vi at dit event skal være et man husker tilbage på mange år efter.

Eventbureau med øje for unikke fester

En fest skal ikke bare være en succes på aftenen – den skal huskes mange år efter.
I de seneste 10 år har kiwibirds hjulpet større danske virksomheder med gennemførte eventkoncepter til alt fra sommerfester, julefrokoster, awardshows og medarbejderdage. Vi forstår vigtigheden af de sociale events og faglige events, og hvor stor en betydning de har, når det handler om at skabe sammenhold, motivere og forbedre relationer internt såvel som eksternt.

Vi har stået bag en lang række sociale events både herhjemme og i udlandet. Fra mindre middage med pop-up underholdning til store gennemførte temafester med fuldt underholdningsprogram, for 20 til 1000 deltagere og i alt fra store haller til små skæve venues. Fælles for dem alle er vores passion for den gennemførte og gode idé, perfektion i planlægningen og vigtigst af alt en god proces sammen med jer.

En personlig og stærk eventpartner til sociale events

Vi er et eventbureau, som arbejder målrettet med sociale events og sikrer, at de leverer på netop det, jeres virksomhed har brug for. Det kan være stolthed og motivation blandt medarbejderne, markering af en intern fejring eller en aktivitetsdag, der på en sjov og anderledes måde formidler jeres budskab.

En ’fest’ er aldrig bare en ’fest’, når vi er med ombord. Vi skaber unikke eventkoncepter, der er skræddersyede ud fra jeres drømme, ideer og målgruppe. Hver eneste lille detalje er gennemtænkt, og vi har altid øje for, hvordan vi kan give eventens deltagere en wow-oplevelse med hjem, som de sent vil glemme.

Jeres næste sociale events med kiwibirds

Med vores eventbureau i København  kan vi hjælpe jer med alle former for sociale event; sommerfester, julefrokoster, awardshows, fejringer, lanceringer, temafester, teambuilding- og aktivitetsdage.

Ofte møder vi også kunder, der har brug for at inkorporere det sociale som del af en faglig event, f.eks. i form af en afsluttende festlig middag eller en social engagerende eftermiddagsaktivitet. At bygge bro mellem det faglige og det sociale og skabe en klar rød tråd er en af vores spidskompetencer.

Tag fat i os hvis I ønsker at få vores input til, hvordan jeres næste sociale event kan se ud.

Showreel

Download præsentationer

Vores fester er lidt udover det sædvanlige eventbureau københavn

Call Now Button