Hvert år forvandler vi GN’s kantine fra spisesal til festsal, når der inviteres til årets to julefrokoster. Vi hiver altid et nyt sjovt tema op at hatten, udvikler grafisk identitet hertil og står for al underholdning og afvikling på aftenen. Indtil videre har GN festet til: Afterski Party, Heaven or Hell, Winter Wonderland og Christmas Music Bingo.

500

”I styrede det endnu engang med hård hånd, og det er SÅ DEJLIGT at vide, at alt kører og at man bare kan give slip og hygge sig. Og det gjorde jeg.”

Helle Thorup, PA/Europe & Global Operations, GN Resound

”Det er en fornøjelse at arbejde sammen med kiwibirds. Fra idémøde til den afsluttende evaluering. Der er bare styr på det! Det er en sjældenhed, at et bureau er så prisoptimerende. Får vi selv for mange gode ideer undervejs, er det faktisk kiwibirds, der kærligt minder os om, hvordan vi bruger budgettet bedst muligt. Selve afviklingen er så professionel, at vi andre med ro i sjælen kan deltage i festen og hygge os sammen med vores kollegaer. Så udover at kiwibirds er rare at være sammen med, leverer de et fantastisk stykke arbejde og vi glæder os til næste gang, vi skal arrangere julefest sammen med Sylvia og Sarah”.

Lillian Vienberg Gotfredsen, PA/Management Assistant, Jabra

Call Now Button