Da verdens første designhotel, skabt af Arne Jacobsen, Hotel Royal Copenhagen, blev optaget i den verdensomspændende kæde af unikke hoteller, Radisson Collection, stod kiwibirds bag en skræddersyet lancering med et mekka af WOW-oplevelser for 300 gæster. Champagnen flød fra en gigantisk isbar, en smuk ballet blev udført i Ægget, Maibritt Saerens formidlede hotellets historie, Uffe Buchard delte sin passion om designet, en magiker fortryllede gæsterne, skuespillere agerede historiske figurer og formidlede viden og anekdoter om hotellet, lyden af tonerne fra byens hotteste DJ forsødede rummet og digitale døre bragte dig til resten af verden til de øvrige Radisson Collection hoteller.

kiwibirds siger tak til alle de involverede der med deres passion og høje faglighed sikrede en uforglemmelig smuk event. TAK.

Se eventfilmen her.

350

Deltagere

”Vi stod med en opgave der hed at lancere vores nye luxury brand RADISSON COLLECTION. København og Royal Hotel var valgt som venue for den globale lancering. Vi ønskede at finde et bureau, som ikke blot forstod at levere og koordinere nogle aktiviteter fra A-Z.

Fra allerførste møde har kiwibirds på ekstremt professionel vis vist, at de ikke blot er et logistisk eventbureau, men at de har stærke solide kompetencer i at forstå dna og kernen i budskabet, såvel som at finde kreative løsninger på hvordan vi kunne formidle det. kiwibirds har hele vejen igennem leveret en super professionel styring af vores event med 400 tilmeldte deltagere. Hele tiden tæt opfølgning, afstemning, opfølgning og checklister og så forfra igen.

Vi erfarede at kiwibirds ikke blot selv er yderst kompetente, men de formår at samle et hold af meget professionelle yderligere kompetencer omkring sig, som samlet set skaber et superligahold når der handler om udvikling, implementering og eksekvering”.

Nordisk Marketingdirektør at Radisson Hotel Group, Ole Sorang

Call Now Button