Handelsbanken fik en sommerfest, de sent vil glemme, da vi sendte alle medarbejdere på HABA Rejsers guideskole i Vejle. Programmet var skruet sammen som en mini-guideskole og bestod af sjove aktiviteter, tests, fællessang og en guide-middag. Med guide-temaet som rød tråd, blev sommerfesten top gennemført og en skræddersyet oplevelse for alle.

400

Deltagere

”Fremragende! Så enkelt kan vi karakterisere samarbejdet med kiwibirds. Allerede fra første møde var vi imponerede over deres engagement og de spændende ideer, der blev bragt frem – og det fortsatte bare. De har fra start forstået at sætte sig ind i vores unikke kultur og skabe et skræddersyet program og tema, der passede perfekt til os og på den helt rigtige location.
For os var den røde tråd samt sans for detaljen vigtig – og vi fik i allerhøjeste grad begge dele. Fra idé til eksekvering formåede kiwibirds at have en skarp sans for detaljen og hele tiden med respekt for den økonomiske ramme, vi havde stillet til rådighed. De små detaljer gjorde uden tvivl den store forskel på dagen. kiwibirds er en yderst professionel samarbejdspartner, som vi til enhver tid ville vælge at arbejde sammen med igen.”

Karina Schmidt, Chef, Privatprodukter & Sine Plauborg Madsen, Kommunikationskonsulent, Business Center

Call Now Button