Vidste du at voksne kun kan koncentrere sig i 12 minutter ad gangen? (indsæt selv joke om hvor vidt det samme gælder for mænd og kvinder…)

Så skal der ske noget nyt, et skift eller en aktivering for at sikre at vi holder koncentrationen. Når du præsenterer, faciliterer et møde eller har booket en oplægsholder er det derfor vigtigt at der indtænkes ‘breaks’. Det kan være alt fra et filmklip, et spørgsmål ud til deltagerne, at du bevæger dig rundt i lokalet – eller måske en lille øvelse? Mindre øvelser der ‘bryder’ mødet eller oplægget for et øjeblik, kaldes i vores verden ‘break bumpers’. og de er effektive.

Mangler du inspiration til breakbumpers, der kan shake dine møder lidt op eller nye teknikker til at skabe samarbejde og kreativitet på tværs? Så har vi et genialt tip!

Hyper Island har en toolbox, hvor du kan vælge mellem forskellige kreative og samskabende metoder og aktiviteter.

Giv mig nogle break bumpers nu!

Breakbumpers til events, konferencer og møder er redskaber, indslag eller gimmicks som skal facilitere noget eller blot løfte stemningen eller energien. Med Hyper Islands Toolbox kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder. Det eneste du skal beslutte dig for er, hvor lang tid du vil bruge og hvad formålet er. Så giver programmet dig en step-by-step guide og information om hvilke redskaber, du skal bruge. Hvis du vil prøve nogle af vores egne break bumpers, så kan du finde vores ‘dynamiske mødekort’ lige her.

Prøv vores favoritter fra Hyper Island!

Stinky Fish kan skabe åbenhed i din gruppe i starten af mødet.
I Love You, Honey er en hurtig opkvikkende leg, som får smilet frem.
IDOOART Meeting Design er et effektiv redskab til at strukturere dit møde og sikre alles forståelse for mødets mål.

 

Photo by MD Duran on Unsplash