Kiwi Birds logo eventbureau københavn

Navnet kiwibirds er lånt fra den New Zealandske nationalfugl. Derfor bliver vi ofte spurgt, om vi har en særlig tilknytning til New Zealand? Svaret er Nej, og ærligt – i starten var vi slet ikke klar over, at det var en nationalfugl.

Men vi vidste, at det var en fugl, der ikke kunne flyve. En ret grim fugl faktisk. Men som så sjov ud. Og så var den faktisk ret sej. Selvom den ikke kunne flyve.
Den kunne nemlig løbe fra et menneske, lægge æg der var næsten lige så store som halvdelen af dens egen kropsvægt og så danner den par med sin mage for livet.
Alt dette passede fint i vores fortælling om, hvad vi gerne ville med, ja, kiwibirds.

 

en fugl uden vinger
Vi er dog det modsatte af flyvske, vi er toptjekkede og strukturerede – intet i vores events er overladt til tilfældighederne.

 

kiwiens æg
Vi er måske et lille bureau, men vi giver meget stor værdi – fordi vi, med vores netværk, hver gang formår at samle det stærkeste hold i branchen.

 

pardannelse
Og vi havde et meget stort ønske om at arbejde med de samme kunder over flere år, da vi tror på, at jo bedre du kender din kundes kunder og medarbejdere, des bedre oplevelser kan du skabe for dem.

Så derfor kom vi til at hedde kiwibirds. Og som tak for inspirationen, har vi adopteret en kiwifugl, der bor på et internat i New Zealand. Han hedder Murf. Og vores plan er, at en eller anden dag skal vi alle sammen besøge Murf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vores logo
Vi havde fra starten et ønske om at vores logo skulle have en personlighed, og sammen med den dygtige kunstner og logo-designer Rune Preuthen udviklede vi den perfekte lille kuglerunde kiwifugl, som i dag er synonym med kiwibirds.